ΥΠΟΚΛΙΣΗ στο ΜΕΓΑΛΕΙΟ της ΕΛΛΑΔΑΣ! ΕΠΙΣΚΕΨΗ (και πρόταση ΒΟΜΒΑ) του Κυριάκου Βελόπουλου στην Αμφίπολη…ΦΩΤΟ

0
5039

Στην ΑΜΦΙΠΟΛΗ βρέθηκε ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, την Κυριακή 18 ΙΟΥΝΙΟΥ.
Ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στην εκκλησία του χωριού και ξεναγήθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο από την προϊστάμενη αρχαιόλογο κ. ΜΑΛΑΜΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ και τον Πρόεδρο της Αμφίπολης και Αρχιφύλακα του μουσείου, κ. KOXΛIAPIΔH AΛEKOY.

Ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ επισκεφθηκε τον ΛΟΦΟ ΤΥΜΒΟΣ ΚΑΣΤΑ, παρουσία και του Δημάρχου Αμφίπολης, κ. KΩΣTA MEΛITOY, ενώ βρέθηκε και στην Παλαιοχριστιανική Αμφίπολη, παρουσία του Εφημέριου του Ι.Ν. Αμφίπολης, Αρχιμανδρίτη κ.κ. KYPIΛΛOY ΣTAYPOΠOYΛOY.

Μάλιστα, ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν παρέλειψε να σχολιάσει μέσω twiter την αδιαφορία της κυβέρνησης:

Ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο από την προϊστάμενη αρχαιόλογο κ. ΜΑΛΑΜΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ και τον Πρόεδρο της Αμφίπολης και Αρχιφύλακα του μουσείου, κ. KOXΛIAPIΔH AΛEKOΥ, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε τον ΛΟΦΟ ΤΥΜΒΟΣ ΚΑΣΤΑ, παρουσία και του Δημάρχου Αμφίπολης, κ. KΩΣTA MEΛITOY, ενώ βρέθηκε και στην Παλαιοχριστιανική Αμφίπολη, παρουσία του Εφημέριου του Ι.Ν. Αμφίπολης, Αρχιμανδρίτη κ.κ. KYPIΛΛOY ΣTAYPOΠOYΛOY.

Βλέποντας τη εμφανή αδιαφορία της Πολιτείας και την εγκατάλειψη ενός ιστορικού Μνημείου προχώρησε σε μία πρόταση ΒΟΜΒΑ.

Εισηγήθηκε όλα τα κόμματα να δώσουν το 5-10% της κρατικής τους επιχορήγησης για να προχωρήσουν γρήγορα οι εργασίες στον αρχαιολογικό χώρο και μάλιστα δεσμεύτηκε προσωπικά πως και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ θα συνδράμει οικονομικά, παρόλο που δεν λαμβάνει επιχορήγηση από το κράτος.

Ο στόχος είναι διττός, οικονομικός αφενός, Εθνικός δε.

press-gr.com

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...