Συμβαίνει ΤΩΡΑ! ΑΓ. ΠΑΪΣΙΟΣ: “Θα καταλάβουν , ότι τα συμφέροντα τους είναι με την Ελλάδα, και όχι με την Τουρκία”…

0
5827

Συμβαίνει ΤΩΡΑ! ΑΓ. ΠΑΪΣΙΟΣ: “Θα καταλάβουν , ότι τα συμφέροντα τους είναι με την Ελλάδα, και όχι με την Τουρκία”…

 
Έτος 1993 και ο Άγιος Παίσιος μίλησε, για άλλη μια φορά, σοφά και με το χάρισμα που διέθετε προέβλεψε όλα όσα ζούμε τώρα.
Συγκεκριμένα, μίλησε για τους Τούρκος και τη σχέση που υπάρχει με τον Δυτικό κόσμο και με την ενόραση που τον διακατείχε, μπόρεσε και “είδε” αυτά που βλέπουν τώρα οι περισσότεροι, ότι η Τουρκία ξεκινάει να καταστρέφεται και οι Δυτικοί, στρέφουν το βλέμμα τους προς τη χώρα μας.
Τι μας θυμίζει; Μα φυσικά τη στροφή των ΗΠΑ προς την Ελλάδα, αφού είδαν ότι η γείτονα χώρα οδηγείται στον γκρεμό.
Όλα όσα είπε ο υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ, Λιου, για υποστήριξη της Ελλάδας, είναι πράγματα που τα είχε πει ο Γέροντας πριν 23 χρόνια:
“Εάν υπάρχουν κάποιοι που δεν θα πρέπει να φοβάστε, αυτοί είναι οι Τούρκοι.
Μην τους υπολογίζεται καθόλου , μην τους δίνεται σημασία.
Όσο τους υποστηρίζουν οι Δυτικοί , τόσο θα υπάρχουν.
Μόλις σταματήσουν οι Δυτικοί να τους υποστηρίζουν, θα πάψουν να υπάρχουν και οι Τούρκοι.
Και βέβαια, φανερά , τώρα τους υποστηρίζουν πολύ, αλλά , κρυφά και οι Άγγλοι , και οι Γάλλοι , σιγά-σιγά, σε λίγο , θα υποστηρίζουν και εμάς.
Σε κάποια στιγμή , θα μας υποστηρίξουν ανοικτά εμάς , γιατί θα καταλάβουν , ότι τα συμφέροντα τους είναι με την Ελλάδα, και όχι με την Τουρκία”.
Αναγνωστόπουλος Αστέριος. Περιφερειακός Διευθυντής Ασφαλιστικής Εταιρείας, Θεσσαλονίκη. Σελ. 399-340 ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ -ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης 1924-1004 Τόμος Α΄ 7η Έκδοση. Νικόλαος Ζουρνατζόγλου Επισμηναγός Ε.Α.
Πότε θα καταλάβουν ότι οι προφητείες επαληθεύονται;
Πότε θα καταλάβουν ότι η μόνη λύση για να γλυτώσεις από τα δεινά που έρχονται, είναι να μελετήσεις τον Άγιο Παίσιο και τα όσα έχει πει για να ξέρεις τι να περιμένεις;