ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΟΚ 1000 ετών για τον μέγα ΠΟΥΤΙΝ! Θα τους σκορπίσει στα τέσσερα…

0
3523

Σύμφωνα με έναν σεΐχη υπάρχει σύνδεση μεταξύ αποσπάσματος από το Κοράνι με το σημερινό πεπρωμένο της Ρωσίας, έναντι των άνομων αυτού πλανήτη που σχεδιάζουν να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα .

Ο Σεΐχης Sheikh Imran Hosein, ένας μουσουλμάνους θρησκευτικός εμπειρογνώμονας στην «επιστήμη των τελευταίων ετών» ή «στην εποχή των γεγονότων του τέλους », λέει ότι η Ρωσία και ο Βλαδίμηρος Πούτιν εκπληρώνουν μια χιλιόχρονη παλιά προφητεία,.

Μιλάει για την καταλυτική ρωσική επίθεση εναντίον των αδίκων τους οποίος ο «Βασιλιάς του Βορρά » θα τους σκορπίσει» στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα με την πύρινη ρομφαία, ( σαν και αυτή που παρουσιάστηκε κατά την ορκωμοσία του Πούτιν) .
Πρόσφατα, ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Τζον Κέρι κατηγόρησε τον κ Λαβρόφ ΥΠΕΞ της Ρωσίας, ότι ευρίσκεται «σε ένα παράλληλο σύμπαν.»

Αυτό ειπώθηκε στο πλαίσιο της εκστρατείας κατασυκοφάντησης της Ρωσίας στη Συρία από τις ΗΠΑ. Συμπτωματικά όμως, αυτό συμβαίνει επίσης να αποτελεί ένα απόσπασμα από το Κοράνι, σε σχέση με την Ρωσία.

«Εμείς (στις δυτικές χώρες) έχουμε περισσότερο ή λιγότερο ακούσει για έναν βιβλικό «βασιλιά του Βορρά», καθώς και για τον μυστικιστικό ρόλο τον οποίο η Ρωσία διαδραματίζει στα τρέχοντα γεωπολιτικά γεγονότα. Αλλά γνωρίζεται ότι η ίδια προφητεία αναφέρεται στο Κοράνι;», λέει ο ίδιος.

Είναι εύκολο κάποιος να απορρίψει απλώς τις προφητείες ως «θρησκευτικές ασυναρτησίες», αλλά οι έμμεσες αποδείξεις, υπό το παρόν γεωπολιτικό πρίσμα , δείχνουν ολόκληρη την ανησυχητική αλήθεια.

Ο Imran Nazar Hosein είναι ένας ισλαμιστής λόγιος, συγγραφέας και φιλόσοφος που ειδικεύεται στην ισλαμική εσχατολογία. Έχει αφιερώσει τη ζωή του στη μελέτη του Κορανίου. Για όσους ενδιαφέρονται, η πλήρης συνέντευξη υπάρχει στο κανάλι YouTube.

http://https://www.youtube.com/watch?v=Y6arbIed7wM

http://https://www.youtube.com/watch?v=xTJQWps9dos