Η EIKONA THΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΡΕΕΙ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ… ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

0
837

Tα νέα διαδόθηκαν αστραπιαία. Η εικόνα της Παναγίας στην εκκλησία  Bechouat στην περιφέρεια Μπάαλμπεκ του Λιβάνου έτρεξε λάδι.

Οι πιστοί συρρέουν στο ναό ασφυκτικά στη μαρωνίτικη εκκλησία όπου συνέβη το αξιοθαύμαστο γεγονός.  Στην αρχιεπισκοπή του Μπάαλμπεκ ο Επίσκοπος Hanna Rahma, ο οποίος επιθεώρησε την εικόνα δήλωσε ότι πρόκειται για «ένα πραγματικό φαινόμενο». «Δεν εντόπισα καμία άλλου είδους παρέμβαση σε αυτό  ‘. Ναι, έρρεε λάδι.»


«Το αξιοθαύμαστο γεγονός άρχισε χθες το απόγευμα (30 Απριλίου). Κοιτάξτε ειδικά στο σημείο των χεριών (δηλαδή στα χέρια της) Κάτω από αυτά μπορείτε να δείτε το λάδι καθώς και στο λευκό της ιμάτιο» λέει ο π. Φιλήμονας Silwan, εφημέριος της Παναγίας Bhoat, ενώ δεκάδες πιστοί είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από το εικονίδιο στην Εκκλησία και κατέγραφαν στα κινητά τους τηλέφωνα τη σκηνή.

«Όμως, μία από τις κυρίες ήρθε και δείχνει στο Silwan στο δεξί χέρι  της Παναγίας-» και σκούπισε όλο το λάδι με «το πουκάμισο του γιου της.»  Ραχού Zitat λέει ότι «σύντομα και πάλι το ίδιο φαινόμενο στις οκτώ και μισή το βράδυ ». Σύμφωνα με τον Επίσκοπο της Εκκλησίας όλοι μαζί είδαν το αξιοθαύμαστο φαινόμενο.

Δύο φορές, σύμφωνα με τον Επίσκοπο εκχύθηκε το λάδι από την εικόνα. Την πρώτη φορά  ήταν το βράδυ της 30ης Απριλίου. Τη δεύτερη φορά την επόμενη μέρα, την 1η Μαΐου. Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για «ένα πραγματικό φαινόμενο», λέει. «Έχουμε σταθερές κάμερες στο εσωτερικό του ναού που καταγράφουν κάθε κίνηση εκεί. Αν κάποιος ήθελε – Θεός φυλάξοι- να κατασκευάσει κάτι τέτοιο θα φαινόταν στο λογισμικό. »

Η εικόνα η συγκεκριμένη έχει  άλλωστε μια ιδιαίτερη φήμη. «Εμείς το ξέρουμε, λέγεται ότι είναι θαυματουργική.»  Επέστρεφε θαυματουργικά στην παλιά εκκλησία την επόμενη ημέρα κάθε φορά που την μετέφεραν στη νέα.Έτσι παραμένει σήμερα στην παλιά.Ενώ έρρεε λάδι και τα παλιότερα χρόνια.

Ωστόσο «θα συλλεχθεί επαρκή ποσότητα του από το λάδι και θ΄αποσταλεί στο εργαστήριο.» annahar 3.5.17

dimpenews.com