Η κατάσταση ξέφυγε!!!! Ετοίμασαν Σατανιστική Φιέστα με τεχνολογία GPS!!!!

0
1390

Στον κόσμο αυτόν που ολοένα και περισσότερο κατρακυλάει στην αμαρτία και στον πνευματικό όλεθρο κερδίζουν δυστυχώς συνέχεια πόντους οι υποστηρικτές του θηρίου!

Βρήκαν την ευκαιρία με αφορμή μια σύμπτωση στην ημερομηνία να προβάλλουν εκ νέου τα δυσώδη μηνύματά τους!

Στις 6 Ιουνίου, μια ομάδα από το Ναό του Σατανά στο Λος Άντζελες χρησιμοποίησε την τεχνολογία GPS για να κατασκευάσει μια τεράστια πεντάλφα γύρω από την πόλη του Λάνκαστερ, που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Κομητείας του Λος Άντζελες.

Ο στόχος ήταν η «ευαισθητοποίηση» για τον σατανισμό…

Φυσικά αυτή η συγκεκριμένη ημερομηνία επιλέχθηκε επειδή αντιστοιχεί σε μεγάλο βαθμό στο «666» και το χάραγμα του θηρίου που διαβάζουμε σχετικά στο βιβλίο της Αποκάλυψης, και ως εκ τούτου, αυτή η μικρή ομάδα σατανιστών θεώρησε πως θα απολαύσει κάποια ασυνήθιστη προσοχή των μέσων ενημέρωσης!!!

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία GPS τοποθετηθήκαν τα πέντε σημεία του αστεριού πεντάλφα έτσι ώστε αυτή να σκεπάσει ολόκληρη την πόλη.

Η Ανακοίνωση των σατανιστών λίγο πριν πραγματοποιήσουν την τελετή..

«θα σταθούμε πλάι με τους καλούς ανθρώπους της πόλης του Λάνκαστερ και θα αγωνιστούμε για το συνταγματικό μας δικαίωμα στην ατομική ελευθερία, την ελευθερία της έκφρασης και τον διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους»

Κατόπιν αναφέρουν πως «δεν είμαστε ένα χριστιανικό έθνος πλέον» και αναφέρει πως στην Αμερική σήμερα αναπτύσσονται διάφορα ρεύματα και διάφορες θρησκείες όπως ο Χριστιανισμός, ο Ιουδαϊσμός, το Ισλάμ, ο Μορμονισμός, η Σαηεντολογία, ο Ινδουισμός, ο Βουδισμός, ο σατανισμό, το Wicca,που έχει να κάνει με τη μαγεία του παγανισμού και, είναι σήμερα η ταχύτερα αναπτυσσόμενη θρησκεία στην Αμερική.

Ο λόγος για τον οποίο τόσα πολλά είδη ρευμάτων και θρησκειών έχουν κερδίσει έδαφος στην Αμερική είναι γιατί ο Χριστιανισμός χάνει έδαφος, αναφέρουν οι Σατανιστές.

ekklisiaonline.gr