Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΠΛΑ στις Ε.Δ.! ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ και ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ…

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΠΛΑ στις Ε.Δ.! ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ για ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ…
Τα ακριτικά Φυλάκια της παραμεθορίου επισκέφθηκε τις μέρες μετά τα Χριστούγεννα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός για να ευχηθεί και να στηρίξει τους στρατιώτες, που κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, (όταν το θερμόμετρο κατεβαίνει 10 βαθμούς κάτω από το μηδέν) παραμένουν άγρυπνοι φρουροί των συνόρων μας.

eccv

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν και συνόδευσαν ο Στρατηγός Διοικητής της XVI Μεραρχίας Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Υποδιοικητής Ταξίαρχος Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος και ο Διοικητής του 21ου Συντάγματος Συνταγματάρχης Γεώργιος Χατζηγεωργίου.

econ

Ο Σεβασμιώτατος αφού προσέφερε στους αξιωματικούς και τους στρατευμένους την Καινή Διαθήκη, σε παραλλαγή, και γλυκίσματα, επικοινωνώντας με τους φρουρούς της Πατρίδας σημείωσε οτι «πρεπει να ειναι υπερήφανοι που υπηρετούν σε αυτό τον ευαίσθητο και νευραλγικό χώρο» και τόνισε ότι «το νόημα των Χριστουγέννων είναι η ελπίδα που δίνει ο Χριστός, η αλληλεγγύη, η ενότητα, η ειρήνη και η συμφιλίωση με πρώτη και κορυφαία αρετή την αγάπη».

ecthr scthr

 

 

kranosgr.blogspot.com

ΠΗΓΗ: pentapostagma.gr