ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ! ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ της ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ μας ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ αναλαμβάνει πλέον ο ίδιος ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ…

0
3420

Η Αμερική από αύριο θα έχει νέο πρόεδρο και το Αρχιπέλαγος των Αρχαγγέλων, το Αιγαίο θα έχει νέες σκοτούρες με την απληστία των τούρκων.

Αυτό που ζήσαμε πριν λίγες μέρες με τις δηλώσεις Ερντογάν ήταν ο πρόλογος ενός κακοστημένου σκηνικού πρόκλησης.

«Μιλώντας με αφορμή τη συμπλήρωση 93 ετών από την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας, ο πρόεδρος της Τουρκίας είπε πως ότι τα νησιά στο ανατολικό Αιγαίο που ανήκουν στην Ελλάδα με βάση τη Συνθήκη της Λωζάννης ήταν τουρκικά και έχουν στοιχεία τουρκικού πολιτισμού.

«Εγώ εδώ δίνω μάθημα ιστορίας. Εγώ μίλησα για τη Λωζάννη και ενοχλήθηκαν. Γιατί; Τα νησιά που βρίσκονται μπροστά στη μύτη μας, το φωνάζω ήταν δικά μας τα νησιά αυτά. Σε αυτά τα νησιά έχουμε την ιστορία μας, μνημεία μας, τζαμιά μας. Ακόμα ενοχλούνται όταν τα λέμε. Γιατί;», αναρωτήθηκε.

«Όσοι τα υπέγραψαν αυτά είναι υπεύθυνοι», ανέφερε, αφήνοντας αιχμές για τον Κεμάλ Ατατούρκ.» 29 Οκτωβρίου 2016

Αυτό που φαίνεται να ζήσουμε αύριο θα είναι ένας ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ.

Και αυτό που θα ζήσουμε μεθαύριο θα είναι μία ΛΥΤΡΩΣΗ από τον πειρασμό.

Η Ελλάδα εξακολουθεί να δέχεται καθημερινά δεκάδες εξαθλιωμένους πρόσφυγες στις κατευθυνόμενες επιχειρήσεις των μυστικών υπηρεσιών της γειτονικής χώρας σε αγαστή συνεργασία με τους άθλιους δουλεμπόρους του Αιγαίου.

Την ίδια στιγμή το νησί δέχεται την αήθη ¨επίθεση¨ του Εθνικού Εναέριου Χώρου μας από τις παραβιάσεις της πολεμικής τουρκικής Αεροπορίας.

ΑΡΑ για ποια συμφωνία ομιλούμε μεταξύ ΕΕ-Τουρκίας;

Και την ίδια στιγμή η πατρίδα Ελλάδα δέχεται την ολίγιστη επίθεση των δουλεμπόρων των μνημονίων , κοινώς τοκογλύφων που αγωνιούν ότι θα χάσουν τις ¨επενδύσεις¨ των μιαρών έργων τους σε περίπτωση που ο σουλτάνος ζητήσει μεγαλύτερο μερτικό από τα ενεργειακά του ΑΙΓΑΙΟΥ.

Μπορεί σήμερα να έχουμε αποκάμει από τα αδιέξοδα που μας στήνουν οι διαχρονικοί εχθροί αλλά ο Προστάτης και ο Οδηγός του Ελληνικού Έθνους ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ σήμερα είναι πιο ¨φρέσκος¨ για να αντιμετωπίσει τις απειλές της κυριαρχικής μας υπόστασης.

Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ είναι επιφορτισμένος από τον ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ για να διασφαλίζει την επιβίωση των γένους των Ορθοδόξων – Ρωμιών. Και πάνω σε αυτό το θέμα δεν κάνει εκπτώσεις αλλά προκαλεί πτώσεις των δήθεν δυνατών των ημερών μας.

Και οι Τοκογλύφοι και οι Τούρκοι δεν γνωρίζουν ότι έχουν να κάνουν με ¨ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΠΤΈΡΑΡΧΟ των Επουρανίων Δυνάμεων¨.

«Αρχές ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ του 80»

«Η 110 Πτέρυγα Μάχης στην Λάρισα έδινε τον νυν υπέρ πάντων αγώνα στο Αιγαίο και σε όλη την Ελληνική Επικράτεια συντονίζοντας όλες τις Πολεμικές Πτέρυγες και ενισχύοντας με περιπολίες τα πολεμικά αεροδρόμια στην Σκύρο και την Λήμνο.

Ο τούρκος από τότε ήταν αγριεμένος και η λύσσα του δεν κρυβόταν όσες πολιτικές κατευνασμού του έκαναν οι τότε Έλληνες πολιτικοί.

Σε αυτήν την πολυάριθμη τότε Πτέρυγα Μάχης η Πατρίδα με αξίωσε να την υπηρετήσω ως έφεδρος ανθυποσμηναγός.

ΕΚΈΙ έζησα λόγω της ειδικότητας μου πολλά, άκουσα και είδα περισσότερα .

Όμως ένα πράγμα δεν ξεχνάω την αγγελική αυταπάρνηση των Πιλότων της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας που μαζί τους βίωνα τις κορυφαίες στιγμές των αναχαιτίσεων στις εσχατιές του Αρχιπελάγους του ΑΙΓΑΙΟΥ όλο το 24ωρο την στιγμή που ο κόσμος ζούσε την τρυφηλή και έκλυτη ζωή της μεταπολίτευσης.

Στο άκουσμα της λέξης scramble οι ιπτάμενοι και οι τεχνικοί της Πολεμικής μας Αεροπορίας έδιναν μια σκληρή μάχη με το χρόνο.

Μία μάχη που τους δίνει τη δυνατότητα να βρεθούν σε λίγα λεπτά στον ουρανό του Αιγαίου για να προασπίσουν τα κυριαρχικά μας εθνικά δικαιώματα και την ΙΕΡΗ ΓΗ των προγόνων μας . 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, η Πολεμική Αεροπορία συνιστά το μέσο αποτροπής της χώρας μας απέναντι στην ολοένα αυξανόμενη τουρκική

προκλητικότητα και τις διεκδικήσεις της Άγκυρας.

Αίμα, ιδρώτας και κηροζίνη τα συστατικά του ακήρυκτου αεροπορικού πολέμου στο Αιγαίο, ενός πραγματικού πολέμου σε καιρό ειρήνης… ήταν και είναι η ευωδία που ανεβαίνει στον Ουρανό ως προσευχή προς τους ηρωικούς προγόνους και τους Άγιους Μάρτυρες της Ορθοδοξίας

«ότι συνεχίζουμε να κάνουμε και εμείς το ΧΡΕΟΣ μας προασπίζοντας την πολιτισμική διαχρονικότητα του Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού απέναντι στην Βαρβαροκρατία»

Μεσημεριανό στην Στρατιωτική Λέσχη μέσα στην Πτέρυγα.

Στο τραπέζι που καθόμουν με πλησίασε ο φίλος μου ιπτάμενος Μιχάλης, ένα καθαρό αετοπούλι στην ματιά και την ψυχή ταυτισμένος με τα Readiness στην ετοιμότητα παντός καιρού.

-Κώστα, σε είδα από απόσταση το πρωί να μπαίνεις στην εκκλησία των Ταξιαρχών.

-και μου έκανε κλίκ να σου εκμυστηρευθώ κάτι παράξενο που βίωσα χθες το βράδυ.

Ο Μιχάλης έκανε τον Σταυρό του στο στήθος και συνέχισε, ενώ εγώ τον άκουγα χαλαρός όχι όμως για πολλή ώρα από αυτά που άκουσα.

* Σαν να απογειώθηκα από την πίστα και ανεβαίνοντας περνούσα από ουρανούς και οπτικά τοπία που άλλαζαν σαν τις σελίδες ενός βιβλίου.

* Ήταν τόση η χαρά μου όταν αντίκρισα στο οπτικό μου πεδίο την Κωνσταντινούπολη και την χερσόνησο στον Βόσπορο με την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ μέσα σε χρυσά σύννεφα.

* Τέτοια χαρά είχα να πάρω από μικρό παιδί αλλά η αίσθηση μου αποκορυφώθηκε όταν δίπλα μου και με μεγαλύτερες ταχύτητες με περιστοίχιζαν ΑΓΓΕΛΟΙ σαν αυτοί που είναι Αγιογραφημένοι στην Εκκλησία μας των ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ.

* Άλλοι κρατούσαν ρομφαίες , άλλοι ασπίδες και άλλοι κάτι χοντρά βιβλία.

* Όμως στα αυτιά μου ερχόταν μια αρμονική ψαλμωδία και όπως την κατανοούσα μου έλεγε

* «θα γίνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ»

Όταν ξεκίνησε να μου μιλάει ο φίλος μου ιπτάμενος ήμουν χαλαρός και ξαφνικά μου ανέβηκε το φαγητό στον λαιμό.

Τι να του πω;

Όνειρα μην δίνεις σημασία και προχώρα.

Δεν είχαμε ακούσει τότε αρχές δεκαετίας του 80 τίποτε για περί Κωνσταντινουπόλεως και κανένα γεωπολιτικό

σημείο ή εξέλιξη δεν μας προϊδέαζε για το γεγονός ότι η ΠΟΛΗ θα γίνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Όμως κάποιοι Πατέρες της Εκκλησίας, όπως ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ μαρτυρούσαν στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ σε λιγοστούς τότε το επερχόμενο ανατρεπτικό αυτό γεγονός της ιστορίας.

Σηκώθηκα από την καρέκλα μου γιατί είχα υπηρεσία, τον κτύπησα σεβαστικά στους ώμους και του είπα

-ότι και να είδες στις δικές σας τις πλάτες στηρίζεται η ασφάλεια της ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

– Μιχάλη θα τα πούμε καλύτερα αύριο.

Και το αύριο δεν ήρθε γιατί αργά το απόγευμα μας κάλεσαν με το ασθενοφόρο να πάμε έξω από το σπίτι του Μιχάλη για να είμαστε Stand by για την εγκυμονούσα γυναίκα του που θα μάθαινε ότι ο σύζυγός της έφυγε μαζί με του ΑΓΓΕΛΟΥΣ εκεί κάπου στο ΑΙΓΑΙΟ.

ΕΔΩ σταματώ γιατί η συγκίνηση δεν αντέχεται.

Σίγουρο όμως είναι ότι το παιδί του Μιχάλη που δεν τον γνώρισε θα πάει στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ να δει τον πατέρα του να πετάει πάνω από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ μαζί με τους φίλους του ΑΓΓΕΛΟΥΣ.»

ΥΓ . Αφιερωμένο σε όλα τα αετόπουλα των πολεμικών πτερύγων μας .

Η ΠΑΝΑΓΙΑ και οι Αρχάγγελοι μαζί σας. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Με πόνο και ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

pentapostagma.gr