ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ! Η ώρα που θα εκπληρωθούν οι προφητείες, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ…

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ! Η ώρα που θα εκπληρωθούν οι προφητείες, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ…

 

 
Η Ελλάδα πονάει και πληγώνεται μέρα με τη μέρα. Η σωτηρία πρέπει να έρθει, είναι άμεση ανάγκη η χώρα μας να βγει ζωντανή από τον “κυκλώνα” της οικονομικής κρίσης. Δεν είναι ουτοπικό, είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να γίνει και προπομπό για το έρχεται αποτελούν τα σπουδαία λόγια του ενάρετου Γέροντα Παΐσιου.

Ο χαρισματικός αυτός άντρας, μπόρεσε και είδε μπροστά και τα λόγια του φωτίζουν τις ψυχές μας, λόγια ελπίδας και αφύπνισης: “Θα φύγουν νύχτα. Με οικουμενική θα ξεκινήσουν όλα! Έρχεται ΠΟΛΕΜΟΣ! Να είστε έτοιμοι”.

Έτος 1983 και ο Γέροντας Παΐσιος αναφέρει χαρακτηριστικά, όπως διαβάζουμε στο βιβλίο “Μαρτυρίες Προσκυνητῶν”: Το χρήμα θα εκλείψει απο τον κόσμο. Τα κράτη όλης της γής θα χρεοκοπήσουν και δεν θα έχουν χρήματα για να ταίσουν τους λαούς τους. Και τότε, οι τράπεζες που είναι όργανά του, θα δώσουν χρήματα στα κράτη και αυτά θα τον προσκυνήσουν ως μεγάλο ευεργέτη.

Μέσω της τεχνολογίας θα σκλαβώσει τον κόσμο. Και δεν θα το κάνει με εξαναγκασμό. Εσύ μόνος σου θα πας να σκλαβωθείς. Θα πάρεις τις διάφορες τραπεζικές κάρτες για να κάνεις – υποτίθεται – τη δουλειά σου, ενώ θα κάνεις αυτό που θέλει αυτός.Θα σκλαβωθείς μόνος σου, για να εξακολουθείς να απολαμβάνεις τη ζωή που έχεις τώρα. […] Να πώς θα γίνει… Σήμερα μαρκάρει όλα τα τρόφιμα που βλέπεις με το γραμμωτό κώδικα. Αυτός ο γραμμωτός κώδικας, που έχει και τους αριθμούς το ονόματός του, χωράει πολλές πληροφορίες για τα προιόντα. Πού κατασκευάστηκαν, απο ποιόν, απο ποιό κράτος, ποια παρτίδα, όλα όσα αφορούν το προιόν. Το ίδιο θα κάνει και για τον άνθρωπο. Θα τον καταντήσει έναν αριθμό. Εναν μοναδικό αριθμό, που να τον αναγνωρίζουν όλα τα κομπιούτερ της γής. Η Αγία Γραφή μάς λέει πώς θα ‘αναγκάσει'”.