Δείτε σε ποια χώρα απαγορεύουν την είσοδο των μουσουλμάνων…

Η αύξηση των μεταναστευτικών ροών προκαλεί ανησυχία για αλλοίωση των εθνικών χαρακτηριστικών κάθε χώρας. Οι επιθέσεις ξανά και ξανά, ξεκινούν από τους πιστούς του Ισλάμ φέρνει την Ευρώπη όλο πιο κοντά σε μια μαζική απαγόρευση.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της δεύτερης μεγαλύτερης πολικής δύναμης στη Δανία, του Λαϊκού Δανικού Κόμματος, Σόρεν Εσπέρσεν [Søren Espersen], πρότεινε να απαγορευθεί η είσοδος Μουσουλμάνων στη χώρα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Berlingske».

«Οι επιθέσεις ξανά και ξανά, ξεκινούν από τους πιστούς στο Ισλάμ. Κάθε φορά που χτυπούν, πρώτα στη Νέα Υόρκη, στη συνέχεια στο Λονδίνο, στη συνέχεια το Παρίσι και κατόπιν στη Νίκαια, κάθε φορά μας απειλούν να αλλάξουμε τρόπο ζωής, που εμείς το αποδιώχνουμε, διότι αυτό θα σήμαινε νίκη των τρομοκρατών», γράφει το άρθρο ο Εσπέρσεν.

Ο Δανός πολιτικός τόνισε ότι το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία της ειρήνης, και βρίσκεται σε αντίθεση με τους ίδιους τους Μουσουλμάνους. Ζήτησε να εγκαταλειφθεί η αδράνεια και να αρχίσει να αλλάζει η νοοτροπία των Ευρωπαίων.

Ο Εσπέρσεν πρότεινε την επέκταση των αρμοδιοτήτων των υπηρεσιών ασφαλείας στα σύνορα και να απαγορευθεί για ένα διάστημα τεσσάρων έως έξι ετών η είσοδος όλων των μουσουλμάνων στη χώρα και να δημιουργηθεί ένα αποτελεσματικό σύστημα παρακολούθησης.

Επίσης, ο ίδιος συμβούλευσε στις υπάρχουσες ισλαμικές κοινότητες στη Δανία να ενισχυθεί το έργο των πρακτόρων. Πρόσθεσε ακόμη, ότι οι ιεροκήρυκες του Ισλάμ που κάνουν έκκληση για εξτρεμισμό να στερούνται της δανικής υπηκοότητας, γράφει το δημοσίευμα.

www.ekklisiaonline.gr