ΒΟΜΒΑ!Το Άγιον Όρος στηρίζει ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ!Δείτε γιατί…

0
12700

‘Ψήφο’ εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Βελόπουλο δίνει το Άγιον Όρος. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του orthodoxianews.gr όλος ο Ιερός Τόπος στηρίζει τον Κυριάκο Βελόπουλο, καθώς στο πρόσωπό του βλέπουν έναν πολιτικό με πραγματική πίστη στην Ορθοδοξία και αγάπη για την Πατρίδα.
Από την έρευνά μας προέκυψαν στοιχεία εξαιρετικά ενδιαφέροντα. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ επισκέπτεται κάθε χρόνο το Άγιον Όρος (τουλάχιστον 10 φορές ανά έτος) σε αναζήτηση πνευματικής ηρεμίας και καθοδήγησης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως όλοι οι Ηγούμενοι τον προσφωνούν με το μικρό του όνομα.
Έχει τακτική επικοινωνία με όλες τις μονές όπως με τη Μονή Βατοπεδίου όπως

vatopaidi

τη μονή Παντελεήμονος

panteleimonos

τη μονή Αγίας Λαύρας

laura

ενώ εντύπωση προκαλεί, σε όσους γνωρίζουν τα του Αγίου Όρους, πως είναι ιδιαίτερα αγαπητός και στους μοναχούς της Μονής Εσφιγμένου.

esfigmenou

Αξίζει επίσης να τονιστεί πως οι πληροφορίες μας λένε ότι έχει βοηθήσει στην ανέγερση της Σκεπής της Μονής της Παναγίας της Πορταίτισσας στις Καρύες. Ο ίδιος πάντως, όποτε ερωτάται, αποφεύγει να απαντήσει.
Τέλος αξίζει να τονιστεί πως έχει εξαιρετικές σχέσεις και με τον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, Κύριλλο και φυσικά με τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

velopoulosa

velopki
Τέλος οι πληροφορίες μας λένε πως  το σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς (με το Παλαιό Ημερολόγιο που τηρείται στον Ιερό Τόπο) θα βρίσκεται εκ νέου στο Άγιον Όρος, με αφορμή και την έλευση του Νέου Έτους και θα καθίσει αρκετές μέρες καθώς δεν το κάνει για τα μάτια του κόσμου.

(Η Αγία Λαύρα)

(με τον Ηγούμενο Νικήτα)

Προς ενημέρωση, διότι δεν είναι όλοι οι πολιτικοί το ίδιο…