ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Αυτά έζησε όσο ήταν ΝΕΚΡΟΣ… (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Αυτά έζησε όσο ήταν ΝΕΚΡΟΣ… (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

O καθηγητής Gary Wood ήταν 18 ετών όταν εκείνος και η αδελφή του είχαν εμπλακεί σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Ο Dr. Wood και η τότε μόλις 16 ετών αδελφή του, Sue, επέστρεφαν σπίτι με το αυτοκίνητο όταν συγκρούστηκαν σε ένα παράνομα σταθμευμένο όχημα.

Η Sue βγήκε από από τη σφοδρή σύγκρουση, σχετικά αλώβητη σε αντίθεση με τον Gary ο οποίος υπέστη πολλαπλά τραύματα, στον λάρυγγα, τις φωνητικές του χορδές, τη μύτη του και σε πολλά οστά του σώματός του.

Όταν το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο του ατυχήματος, οι γιατροί ανακοίνωσαν πως ο κ. Wood ήταν νεκρός. Ωστόσο, «αναστήθηκε» και σήμερα περιγράφει όσα θυμάται από εκείνη τη μοιραία ημέρα.
Ο ίδιος θυμάται: «Το να πεθαίνεις είναι σαν απλά να βγάζεις τα ρούχα σου και να τα πετάς σε μία γωνιά. Βγήκα έξω από το σώμα μου, αυτή την επίγεια στολή, και τότε ανυψώθηκα από την οροφή του αυτοκινήτου μου και όλη η ζωή πέρασε μπροστά μου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα».

Στη συνέχεια μας περιγράφει τον παράδεισο ως μια απέραντη έκταση ειρήνης, γαλήνης και ηρεμίας: «Τότε βρέθηκε μέσα σε ένα μεγάλο σύννεφο που άρχισε να στροβιλίζεται κι γινόταν ολοένα και φωτεινότερο» και πρόσθεσε «Στη συνέχεια το σύννεφο άνοιξε και είδα έναν τεράστιο άγγελο να αιωρείται στο διάστημα και υπέθεσε ότι είναι αυτό που στην Αγία Γραφή αναφέρεται ως «παράδεισος».

Ο Dr. Wood είναι συγγραφέας και έχει γράψει αρκετά βιβλία για την εμπειρία του. Υποστηρίζει μάλιστα ότι συναντήθηκε με έναν άγγελο, ο οποίος ήταν τουλάχιστον 21 μέτρα πιο ψηλός κι ο οποίος στεκόταν μπροστά από κάποιες πύλες που το πλάτος τους εκτεινόταν περίπου σε 500 μίλια.

Μιλώντας για τον άγγελο είπε επίσης: «Κρατούσε ένα μεγάλο χρυσό σπαθί και είχε σγουρά μαλλιά. Πίσω από τις πύλες, στο εσωτερικό της πόλης βρισκόταν ένας άλλος άγγελος που κρατούσε κάποια βιβλία. Oι δύο τους συνομίλησαν για λίγο μεταξύ τους και μετά μου επέτρεψαν να μπω στην πόλη».

«Περίπου 500 χιλιόμετρα μακριά από την αίθουσα που βρίσκεται ο θρόνος του Θεού, ο φίλος μου με πήγε σε μία αίθουσα που ονομάζεται “Αζήτητες ευλογίες”. Όταν άνοιξα την πόρτα προς μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι κάποια πόδια, αληθινά πόδια κρέμονταν από τους τοίχους. Κάθε μέρος της ανατομίας ενός ανθρώπου υπήρχε σε εκείνο το δωμάτιο και τότε ρώτησα ποια είναι η χρήση αυτού του δωματίου. ” Ο Θεός πρέπει να έχει ανταλλακτικά μέλη όταν πρόκειται να κάνει ένα θαύμα”», μου απάντησε ο φίλος μου.

Ο Dr. Wood έχει γίνει ιερέας. Όπως αναφέρει, μετά από όσα έζησε, επέστρεψε στη Γη και είδε την μικρή του αδελφή να ουρλιάζει ελπίζοντας ότι ο Gary θα καταφέρει να παραμείνει στη ζωή.

ΠΗΓΗ: cnn.gr